موسسه آموزش عالی غیر انتفاعی رودکی تنکابن

انجام این مراحل جهت دریافت دانشنامه الزامی می باشد.

برای دریافت دانشنامه حتما با هماهنگی قبلی با واحد فارغ التحصیلان(سرکار خانم فریدی) به دانشگاه مراجعه فرمایید.(داخلی 207)

جهت انجام فارغ التحصیلی روز های یکشنبه و سه شنبه  هر هفته با تکمیل مدارک مقطع قبلی شامل تاییدیه های تحصیلی به آموزش مربوطه مراجعه نمایید.

قبل از پایان تحصیلات با مراجعه به آموزش نسبت به تکمیل پرونده آموزشی شامل تاییدیه و ریز نمرات اطمینان حاصل نمایید.

دریافت رونوشت شناسنامه و کارت ملی و کارت ورود به جلسه آزمون توسط آموزش

دانشجویانی که مقطع قبلی را در این دانشگاه گذرانده اند فقط تا پایان نیمسال اول نسبت به تکمیل پرونده و صدور تاییدیه تحصیلی فرصت دارند.

برای دریافت اصل مدرک فارغ التحصیلی خود مدرک موقت  را باید تحویل دهید

دارا بودن کارت پایان خدمت و یا معافیت از خدمت ( به فارغ التحصیلانی که مشمول قانون نظام وظیفه هستند گواهینامه داده نمی شود.)

تذکر1: دانشنامه پایان تحصیلات ( که مدرک نهایی محسوب می شود) پس از طی مراحلی در دانشگاه منتخب استان به نیابت از وزارت علوم صادر خواهد شد.

تذکر 2: در صورت وجود نقص در مدارک دانشجو، دانشگاه از صدور هرگونه گواهی مبنی بر فارغ التحصیلی دانشجو معذور خواهد بود.

کليه حقوق متعلق به موسسه آموزش عالي رودکی تنکابن می باشد.